Thursday, January 6, 2011

Yes or no??

 Arrgghh.. Stress. Aku sebenarnye tengah dalam dilema ni. 
Tapi xleh stress2. Bak kata lecturer aku, "You xboleh stress, kalau you stress, you mati" . *Pause kejap*.

Entry ni sebenarnye pasal kedilemaan aku untuk memakai braces or x. 
Tensen2. Gigi aku ni berlapis2 kalau korg nak tau. Aku memang teringin sangat nak pakai. Stylo dowh. 
Tapi aku bukan nak pakai sebab stylo. 
Aku nak pakai sebab nak menjadikan gigi aku berada di jalan yang benar. Miahaha. 
Okay2. Serious! Aku nak gigi aku cantik tersusun. Nanti xde la terselit sane sini. Hehe. 



Ni la rupa bentuk gigi aku. Teruk kan. Berlapis2. Macam kek lapis. Ngee




Ni lah ghupe agaknye ek kalo aku pkai braces. Wohoho


Ramai dah aku tanya pendapat pasal braces ni. 
Mak cik a.k.a dentist sarankan pakai je. 
Member2 pun cakap "ikut ko la zeeqa. Nak pakai, pakai, xnak pakai, x yah pakai".
 And paling best skali, my lovely mum said, "Kak yong kalau pakai braces, nanti dah tak lawa." 
Ayo. Terkedu kejap. Apakah? Aku lawa la maksudnye di situ. Statement mintak penampar betul. Miahahaa. Tu lah orang cakap, gigi berlapis ni pemanis sebenarnye.  Ngehehehe. *Kembang kuncup dah ni*.  :8| . Paling interesting, gigi aku n sang kekasih same tau. 
Keadaan yang berlapis same, atas masuk ke dalam ckit, taring bawah terkeluar. 
Serious aku eksaited bile die discover mende ni. Hohoho. 
Cuma kedudukan die terbalik ngan aku. Kalau aku gigi yang atas sebelah kanan, die sebelah kiri. 
Yang taring bawah plak, aku sebelah kiri, die sebelah kanan. Agak2 korang dapat bayangkan x?
Kalu x aku upload gambar gigi die plak. Kekeke :P
Pape pun, aku still dalam dilema ni. Tolong daku!! Arrgghh

2 comments:

  1. kalau pakai ok jugak, lepas tu gigi jadi tersusun. cumanya sekarang ni kan semua orang dah biasa tengok awak manis+lawa dengan gigi natural tu. so maybe lepas ni jadi agak pelik siket bila dah hilang kemanisan+kelawaan awak lepas pakai braces. *sekadar pendapat*

    ReplyDelete
  2. thanks for the advice dear.
    btw, x jadi nak pakai..
    heee

    ReplyDelete